Muuttosiivous ja raivaussiivous

Muuttosiivous ja raivaussiivous Espoosta

Meidät voit tilata ahkeroimaan koko Uudenmaan alueelle

Muuttosiivous- ja raivaussiivouspalvelumme ovat käytettävissäsi Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja muualle Uudellemaalle. Lue ohesta lisää siivousten sisällöistä ja ota yhteyttä, niin katsotaan toiveillesi sopiva toteutus sekä hinnoittelu. 

Muuttosiivous vanhaan tai uuteen kotiin

Tilaa muuttosiivous asuntoon, josta lähdet tai vastaavasti uuteen kotiin. Muuttosiivouksessa asunnon siivous käsittää kaikki pinnat, kaappien sisustat, jääkaapin, uunin, lattiakaivojen ym. puhdistuksen. Myös ikkunanpesut ja parvekelasien pesut sisällytetään usein siivoukseen. Käyntimme jälkeen koti on sinulle tai seuraavalle asukkaalle muuttovalmis, senkun nostat tavarat kaappeihin!

Ota yhteyttä

Raivaussiivous tyhjentää ja siivoaa tilan

Raivaussiivouksessa huoneisto tyhjennetään ennen siivousta. Palvelu tilataan useimmiten silloin, kun kyseessä on kuolinpesän tyhjennys, vuokralainen on jättänyt jälkeensä tavaraa asuntoon, asukkaalla on ollut hamstraustaipumusta tai asunto on ollut pitkään siivoamatta. Tilanteet voivat olla erittäin haastavia, ja mietimme yhdessä miten asiaa lähdemme selvittämään.

Työhön voidaan sisällyttää myös erikoissiivouksia

Palvelun tilaamisen yhteydessä on sovittava, sisältyykö tilaukseen pelkkä tavaroiden poisvienti, vai siivoammeko tilat myös perusteellisesti. Raivaussiivous ei ole koskaan mikään pikkuhomma, vaan usein on tarpeen arvioida, tarvitseeko tila mahdollisesti myös tuholaistorjuntaa, otsonointia, desinfiointia tai muuta erityistyötä. Siksi onkin usein äärimmäisen tärkeää keskustella tarkasti työn sisällöstä. Käymme usein myös paikan päällä arvioimassa tilanteen.

Käänny puoleemme, jos muuttosiivous tai raivaussiivous on tehokasta tekijää vailla!

Ota yhteyttä

Luotettava kumppani kaikenlaisiin siivoustöihin!

Lue lisää ja ota yhteyttä