Rakennussiivous ja loppusiivous

Rakennussiivous ja loppusiivous Espoosta

Siivousten ammattilaisilta koko Uudenmaan alueella

Teemme rakennussiivouksia ja loppusiivouksia Espoon, Helsingin, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. Kysy meitä kumppaniksi rakentamisen ajaksi, aina alusta loppuun tilojen luovutukseen – me pidämme työmaan turvallisena sekä siistinä. Ota yhteyttä!

Rakennussiivous osana puhdasta rakentamista

Rakennussiivouksen yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on vähentää merkittävästi rakentamisesta syntyvän pölyn määrää rakentamisen aikana. Pölytön ja siisti työmaa vaikuttaa mm. työturvallisuuteen ja -viihtyvyyteen sekä helpottaa itse varsinaisen työn tekemistä. Rakennussiivous, joka on toteutettu laadukkaasti, vähentää myös pintojen uusimisen riskiä ja alentaa sitä kautta rakennuskustannuksia.

Rakennustyömaan puhtaudesta sekä siisteydestä olisi hyvä huolehtia koko rakennushankkeen ajan.

Ota yhteyttä

Rakennuksen loppusiivous

Rakennuksen loppusiivouksen tavoitteena on saada uusi tai remontoitu rakennus käyttökuntoon, jotta se voidaan luovuttaa tilojen käyttäjille. Loppusiivouksella varmistetaankin rakennuksen siisteys, turvallisuus ja terveellisyys.

Loppusiivous on tärkeä rakentamisen työvaihe, joka antaa loppusilauksen valmistuneelle lopputulokselle. Meidän loppusiivouspalveluihimme kuuluvat ikkunoiden pesu, pintojen siistiminen ja pyyhintä, lattioiden imurointi ja pesu sekä kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen kaakeleiden pesu.

Mikäli rakennussiivous etsii vielä tekijäänsä, meistä saat luotettavan ammattilaisen!

Pyydä tarjous

Luotettava kumppani kaikenlaisiin siiovustöihin!

Lue lisää ja ota yhteyttä